csy104 Hot

 
0.0 (0)
917   0   0   0
 
Write Review

Location

State
lon donlon don
City
lon don

Contacts

Phone Number
18504532221
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Wat denk je als het woord "corduroy" horen? Misschien, broek, jas, of het woord "vintage" is, en niet ver weg van de straat slijtage cultuur, omdat het verscheen in de collectie te worden beschouwd als een persoon die niet als onderdeel van een specifiek circuit, de manier waarop je geest heeft erkend Het zou kunnen zijn.

Corduroy is niet een van materiaal dat de neiging van vorig jaar te worden behandeld door schoenfabrikanten in maart, is gepositioneerd als een van de materialen die in een toekomstige release moet worden overwogen. Ontwerper van Sean Wotherspoon, die de Air Max 1/97 in samenwerking met Nike gemaakt voor de Air Max Day, tijdens het controleren of dit soort sneakers is om te slagen in de verkoop-wise, allemaal op hetzelfde moment veranderen de regels van het spel willen Het was.

Democratisering van als corduroy productie van materiaal voor Nike, want het is begonnen om de stof te gebruiken in haar algemene productlijn, we hebben om de perfecte tijd komen. In deze nieuwe collectie van Swoosh merk, kunt u de Corduroy Pack gebruiken dat aura van de samenwerking is in de rijke dan de continue merk model.

Air Force, Air Max 95, Blazer laag, maakt deel uit van het merk van de meest klassieke silhouet, zoals de Air Max 97, is te zien in een volledig herziene uiterlijk.

Dit alles is voorzien van een bovenste die is gebaseerd op room, make-up de genadeslag producten een combinatie van corduroy en de hoogste kwaliteit van leer. Wanneer u naar het binnenland te verplaatsen, is er ook een sok voering gemaakt van corduroy, het helpt bij het onderhouden en aanpassen van de temperatuur van de voet van de drager.

User reviews

There are no user reviews for this listing.

Already have an account? or Create an account